Panšped proslavio jubilarne 33. godine postojanja

30 May 2023

Kompanija Panšped ove godine obeležila je jedan važan jubilej - 33. godine postojanja, a tim povodom je u Novom Sadu, u podnožju Petrovaradinske tvrđave, organizovana i proslava za sve klijente, partnere, saradnike i prijatelje. 

Kompanija Panšped ove godine obeležila je jedan važan jubilej - 33. godine postojanja, a tim povodom je u Novom Sadu, u podnožju Petrovaradinske tvrđave, organizovana i proslava za sve klijente, partnere i saradnike.

Ideja stalnog razvoja, inovacija i praćenja trendova na tržištu je u srcu poslovne filozofije kompanije Panšped. Jedina konstanta od samih početaka pa do danas je učenje i žeđ za znanjem i novim veštinama.

Hvala još jednom svima koji su sa nama podelili ovaj važan trenutak i nadamo se da ćemo zajedno obeležiti još puno važnih jubileja. 

20 Mar 2020

Obaveštenje o radu tokom vanrednog stanja

Obaveštavamo vas da ćemo tokom ovog teškog perioda izazvanog COVID 19 virusom nastaviti da pružamo naše usluge. Zahvalni smo što možemo da nastavimo sa poslom iz...

DETALJNIJE
21 Jun 2019

Panšped predstavio poslovanje na sajmu Transport & Logistic u Minhenu

I ove godine predstavili smo naše poslovanje na Međunarodnom sajmu transporta i logistike ''Transport & Logistic''.

DETALJNIJE
31 May 2019

Panšped na međunarodnom sajmu Transport & Logistic u Minhenu

Ove godine od 4-7. juna u Minhenu, Panšped će prezentovati svoje poslovanje na vodećem internacionalnom sajmu transporta i logistike ,,Transport & Logistic’’.

DETALJNIJE

DOO "PANŠPED"
Vojvode Šupljikca 40, 21000 Novi Sad,
P.O. box 241, Srbija

tel: +381 21 489 69 00
fax: +381 21 489 69 03
e-mail: info@pansped.rs
web: www.pansped.rs