Biz-servis

Kako bismo vam olakšali sve poslove oko transporta i carinjenja, izdvojili smo aktuelna dokumenta i korisne propise tako da su vam u svakom trenutku na raspolaganju.

Ono po čemu smo prepoznati od naših klijenata je da za nas ne postoji nemoguć zadatak i da ćemo dati sve od sebe da stignemo onoliko daleko koliko dosežu vaše vizije. Kao podrška vašem poslovanju, posvećeni smo vrhunskom kvalitetu usluge čemu nas i obavezuje članstvo u Međunarodnoj asocijaciji špeditera - FIATA, što pored prestižnog statusa, kompaniji omogućava da istavlja špediterske potvrde kao garanciju prihvata i otpreme robe: FCR, FCT i FBL, koje su validne u međunarodnom poslovanju.

Sedište kompanije se od osnivanja nalazi u Novom Sadu, a poslovna mreža podrazumeva filijale i odabrane partnere na svim tržištima i u regionima u kojima kompanija posluje.

Naša vizija je da, gradeći uspešne partnerske odnose sa našim saradnicima i ulažući u usavršavanje i razvoj potencijala naših zaposlenih, pružimo visokokvalitetnu uslugu krajnjim korisnicima naših usluga i ostvarimo poziciju lidera na tržištu.

Naši razvojni ciljevi orijentisani su na dalje integrisanje u evropske i svetske privredne tokove, učvrščivanje pozicije na široj regiji Balkana i poboljšanje kvaliteta i obima pruženih usluga, posebno u oblasti železničkog prevoza.

 

DOO "PANŠPED"
Vojvode Šupljikca 40, 21000 Novi Sad,
P.O. box 241, Srbija

tel: +381 21 489 69 00
fax: +381 21 489 69 03
e-mail: info@pansped.rs
web: www.pansped.rs