AGROSERVIS

Poreklom iz plodne ravnice, nasleđenu tradiciju i naše iskustvo u oblasti špedicije spojili smo u jedan servis namenjen svim učesnicima iz oblasti poljoprivredne proizvodnje.

Sedište naše kompanije nalazi se u Novom Sadu, glavnom gradu najveće poljoprivredne regije Srbije- Vojvodine. Odrastanje u vojvođanskoj žitnici kao i rad sa svojim dedovima i očevima je našim pojedinim zaposlenima stvorio istinsku ljubav i posebno razumevanje prema poljoprivredi. Ovakav ,,know-how’’ o svakom koraku posla kroz koji poljoprivrednik treba da prođe da bi postigao dobar krajnji rezultat, poslužio nam je kao temelj za razvijanje kompletnog servisa koji unapređuje i olakšava poslove nakon žetve ili berbe, a vezano za sve poslove AGRO LOGISTIKE sledećih poljoprivrednih proizvoda:

  • pšenice
  • kukuruza
  • šećera i rezanaca šećerne repe
  • suncokretovog semena i sačme
  • soje i sojine sačme
  • uljane repice
  • raznih vrsta đubriva
 

Ponuda našeg AGRO SERVISA obuhvata organizaciju transporta kamionima, vozovima, baržama pri čemu obezbeđujemo specijalne vrste kamiona i vagona. Na našem terminalu u Novom Sadu vršimo manipulaciju, prepakivanje, fumigaciju, obezbeđujemo specijalnu mehanizaciju za pretovar rasutih tereta...  Skladištimo određene vrste poljoprivrednih proizvoda u carinskom i javnom skladištu lociranom na našem terminalu. Pružamo uslugu carinjenja u svim lukama i carinskim ispostavama na teritoriji Vojvodine, pribavljamo nephodna uverenja i saglasnosti različitih inspekcijskih službi, angažujemo kontrolne kuće za kvalitativnu i kvantitativnu kontrolu i vršimo sve druge neophodne radnje za nesmetano odvijanje posla.

DOO "PANŠPED"
Vojvode Šupljikca 40, 21000 Novi Sad,
P.O. box 241, Srbija

tel: +381 21 489 69 00
fax: +381 21 489 69 03
e-mail: info@pansped.rs
web: www.pansped.rs